суботу, 8 червня 2013 р.

Дешевий паркінг та стрижка в Сан Франциско.

В Сан Франциско машина стає обузою і більшість часу йде на пошуки парковки, ніж на відвідування міста, звичайно, що парковка платна. Найкращим варіантом є залишити залізного коня в одному із публічних гаражів на цілий день, а самому ходити пішки та користуватися громадським транспортом. Тільки проблема в тому, що це дорого, але є один чіт.

Є такий собі Golden Gate Garage у Financial District, який в суботу та неділю коштує всього 3 долари за день, але для цього треба щось купити, або скористатися якоюсь послугою в Чайнатауні. Є десь біля 500 точок, які можуть поставити тобі штампик на паркувальному талоні і тоді ціна падає аж до трьох доларів. Тут деталі - http://www.chinatownparkandride.com/

Я вирішив постригтися, бо волосся вже так нормально відросло. Попередній раз стригся в Розвілі в татуйованого криворукого англомовного мексиканця (так, я добре розуміюся на збоченнях), який зробив взагалі якусь фігню на голові і то коштувало 15 доларів. Враження залишились приблизно такі ж, як і після миття машини.

В китайській перукарні був срач і купа китайців, які по-англійськи можуть сказати хіба окей, тому спілкувалися мовою жестів. От я, жестикулючи, пояснив молодій доволі симпатичній китаянці що хочу, і вона так і зробила! Причому вона дуже вправно поводилися з ножицями та тримером і це все коштувало аж 7 доларів. Через місяць точно поїду в чайнатаун знову стригтися.

Якщо ви не вкурсі, то чайнатаун виглядає приблизно як привокзальний базар у Львові. Зараз тільки фотка для затравки, а колись буде детальний допис з купою картинок.

Так що за сумарно за 10 доларів мене прикольно постригли і машина стояла цілий день в гаражі.

Немає коментарів:

Дописати коментар