понеділок, 1 квітня 2013 р.

Як я паску пік.

Неділю 31-о березня я провів в парку Hidden Falls і пізно ввечері приліз голодний додому. Поки мився і думав чи то готувати їсти, чи їхати в якийсь рестооран, то останні майже всі нафіг позакривалися, бо це неділя та ще й великдень за юліанським календарем.

Знайшов макдональдс, де тусувалися негри, які явно були схожими на тих, що люблять маленьких хлопчиків, вхопив бігмак і поїхав з ним додому. Бігмака було явно мало і довелось зробити інвентаризацію продуктів в холодильнику. Так от в ньому знайшлася банка з бісквітами-напівфабрикатами - вісім сирих паляничок, які чомусь не злипаються. До речі, в штатах biscuit - це не наш бісквіт, це просто маленький хлібець, несолодка булочка. Банка була під тиском та ще й відкривається дуже брутально - по спіралі:

Інструкція казала нагріти духовку до 350 градусів Фарангейта і викласти печенька на незмащений протвінь. Звичайно, то був ще той секс з відриванням булочок від протвеня, бо виявилося, що він в мене не тефлоновий і насухо нічо пекти не можна.

Випічка вийшла красивою, але смакує як несвіжий несолений хліб.


Немає коментарів:

Дописати коментар